Vi träffades, några kollegor, onsdag kväll och åt mat, mat och åter mat. Hade en liten knytis. Känner att jag ligger duktigt i lä, på matlagningsfronten och i entusiasmen i att laga mat. Men mina kollegor, wow, vilka godsaker de gör. Ligger däremot inte i lä när det gäller att käka krubbet, så gott. Hör här: spenatdipp, toppen, toppen, västgötaostpaj, mums, mums, fyllda auberginer, fint, fint m.m. Får ju inspiration till nya recept! Kalas. Efterrätten, lätt som en plätt, himmelskt gott, ett måste att bjuda på här hemma. Grädde, yoghurt och krossat toblerone blandas. Används som dipp till frukt. Jamma, lägger sig gott runt magen.
Kände mig själv så huslig idag, blev så klart inspirerad från onsdagskvällen. Så köpte färsk vitkål, klippte den,blandade med kryddor och creme fraiche, detta att ha som komplement till middagen. Barnen jublade...inte. (men det var gott, och nyttigt, inte att förakta).Oj, oj så avancerad man blivit. Kanske blir en husmor av mig med.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar